OiSTER kundeservice

Find hjælp her

Har du brug for at kontakte os?

Du kan kontakte kundeservice på 4 måder:

Kontakt os på chat

Du kan vælge at chatte med os ved at klikke på "hjælp" eller "chat" rubrikken placeret i højre side nederst i internet-browserens vindue. Vi sidder klar på chatten på følgende tidspunkter.

Mandag - Torsdag mellem kl. 10 og kl. 17.
Fredage mellem kl. 10 og kl. 16.
Weekend, helligdage, Grundlovsdag & 31. december holder vi lukket.

NB! Ser du ikke knappen, skal du opdatere din internetbrowser til nyeste version.

Kontakt os på Facebook

Du kan også finde os på Facebook, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Kontakt os via e-mail

Den aktuelle svartid får du oplyst, når du har sendt os en e-mail.
Tryk her for at sende os en e-mail.

Ring til os

Er du allerede kunde hos OiSTER, skal du have de tre første cifre i din kode til Mit OiSTER klar, når du ringer til os. Du kan altid bede om en ny kode på Mit OiSTER.

Vi fanges på telefon 70 31 30 70.

Gode råd for at undgå ventetid:
De fleste af vores kunder vælger at ringe imellem kl. 13 og kl. 14, derfor vil du opleve længere ventetid i det tidsrum. Du kan med fordel vente med at kontakte os efter kl. 14.

Telefon åbningstider:
Mandag - fredag mellem kl. 13. og kl. 16.
Weekend, helligdage, Grundlovsdag & 31. december holder vi lukket.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning
Drevet af Zendesk